Modele de barba scurta

Barba cu aspect neuniform a fost un Trend majeur in 2015 si continua sa faca Furori si in acest an. vedete masculin precum George Clooney, Hrithik Roshan, Ryan Gosling si Chris Hemsworth au OPTAT pentru EA, iar Rezultatul a fost de departe unul reusit. EA nu necesita o ingrijire speciala, INSA este importanta folosirea unei boiteux (pentru obraji) si a unui aparat de foudres de calitate (pentru stabilirea lungimii potrivite). Cu riscul de a Supara producatorii de produse destinate barbieritului, trebuie totusi sa cadem de ACORD asupra unui aspect: Daca este aleasa si ingrijita corespunzator, Barba este unul dintre cele mai mari atuuri pe care la are un Barbat in privinta aspectului sau. Barba aduce, prin Esenta sa, o doza suplimentara de masculinitate si, de ce nu, de Mister. Barbatii cu FATA usor patrata ar trebui sa opteze pentru un modèle de Barba care sa le alungeasca FATA si sa le scoata in evidenta trasaturile. David Beckham este un bun exemplu in acest sens. O astfel de Barba trebuie sa fie SCURTA, iar pentru a obtine acest look, trebuie doar sa nu o radeti cateva saptamani, dupa care sa o tundeti cu foarfecile pentru a-i mentine lungimea. Cel mai indicat ar fi sa mergeti mai intai la un Frizer pentru a va da o forma intiala, iar apoi nu va fi deloc greu sa-i mentineti Linia acasa.

Dar ce ziceti de un Profesor Care a invatat elevii lui ca: Barba este lipsa de respect din partea barbatului. Barbatul trebuie sa se barbiereasca dans fiecare dimineata. Doamne, deci cand l`AM auzit, IMI venea sa`i Indes niste suturi dans le fonds PANA II crestea Barba. Eu am 21 de Ani si port Barba de la 19-20. Ce`i drept, IMI Creste mai greu, deci nu trebuie s`o aranjez la cateva zile, ci la aproximativ 2 saptamani. Pentru CEI cu faţa rotundă, este mai potrivit să o laşi puţin mai Lungă în partea de Jos a bărbiei pentru a Lugi faţa. Barba PE margini trebuie să fie scurtă. Barba mai Lungă este mai potrivită bărbaților mai în vârstă. Barbatii cu FATA triunghiulara TIND sa AIBA barbia foarte ascutita. Tocmai de aceea EI pot Purta cu lejeritate o Barba mai lunga, INSA este nevoie si de o coafura Moderna, Poutine ciufulita. Ryan Gosling are o FATA in forma de triunghi, tocmai de aceea o Barba stufoasa este foarte potrivita. Nu trebuie sa fie foarte Lunga si nici nu aveti nevoie de ajutor PROFESIONIST, Dar cu toate acestea trebuie sa o ingrijiti, sa-i mentineti Linia de-a lungul obrajilor si sa aveti perciunii pieptanati pentru ca niciun FIR de par sa nu o IA…

Razna. Barbatii Care adopta des stilul Business pot sa STEA linistiti de acum incolo in privinta barbii Lor. Daca pana in prezent (in mediul Office) Parul usor crescut insemna ca un Barbat este neingrijit ori ca nu a la sa se barbiereasca, de acum lucrurile se vor schimba. Se pare ca tocmai acest “accesoriu” facial va face diferenta atunci cand se va vorbi despre Stil si eleganta. Nu fiecărui bărbat îi stă bine cu o barbă, Dar trebuie să ținem cont de Naomi reguli. Barba nu trebuie să depășească câțiva Centimetri. Barba Lata inseamna de la Zona urechilor PANA inspre NAS, Gura.